Nasza strona firmowa
Nasza oferta deweloperska
Rekomendacje

g1

g2

g3

g4

kanapki bankietowe

MENU SERWOWANE

Menu Serwowane „SREBRNE”

stol1

 

 

Menu dwudaniowe 28 zł/os netto*
Menu trzydaniowe 36 zł/os netto
 

 

 

Zupy

  • Krem z pomidorów z kruchym paluchem
  • Żurek z jajkiem i kiełbaską
  • Tradycyjny rosół z makaronem
  • Zupa cebulowa z grzanką
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • Kapuśniak z żeberkiem 

Drugie dania

  • Czopsy schabowe z pieczarkami w śmietanie, ziemniaki, sałatka z buraczków
  • Kotlet de volaille z masłem, ziemniakami i mizerią
  • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem w sosie bijou, ryż biały, bukiet sałat
  • Pieczeń wieprzowa z szynki, nioki, surówka z czerwonej kapusty
  • Filet z dorsza w sosie greckim, ryż biały, surówka z kiszonej kapusty 

Desery

  • Panna Cotta z sosem truskawkowym
  • Szarlotka z gałką lodów i sosem czekoladowym
  • Kompozycja lodów z owocami
  • Waniliowy Creme Brule
  • Rulon naleśnikowy z serem i sosem czekoladowym
  • Sałatka owocowa

W cenie zestawu wliczono wodę niegazowaną z cytryną, soki 50% jabłkowy, pomarańczowy.

Z powyższego menu organizator wybiera dla grupy po jednej propozycji z każdego dania.
Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie przygotować menu wg. Państwa życzenia.

* do wyboru zupa i danie główne lub danie główne i deser


linia1

Menu Serwowane „ZŁOTE”

Menu dwudaniowe 42 zł/os netto*
Menu trzydaniowe 50 zł/os netto

Przystawki / Zupy (do wyboru)

  • Mozzarella na pomidorach ze świeżą bazylią / Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • Rolada z indyka z sosem cumberland / Krem ze szparagów z płatkami migdałów
  • Łosoś wędzony na grzance z sosem tatarskim / Chilli Con Corne
  • Krupnik po staropolsku

Drugie dania

  • Polędwiczka wieprzowa na cieście francuskim w duecie marchwi i ziemniaków
  • Pieczeń po huzarsku z kaszą gryczaną i buraczkami zasmażanymi
  • Schab w sosie pepe verde, kluska śląska i surówka z czerwonej kapusty
  • Grillowany filet z kurczaka podawany na duecie marchwi i pora w sosie kremowym z puree ziemniaczanym
  • Łosoś z grilla w sosie cytrynowym, ryż biały, warzywa gotowane na parze

Desery

  • Kula Champs – kula z morelowym nadzieniem w orzechowej skorupce z sosem czekoladowym
  • Gruszka z mascarpone z bakaliami na sosie czekoladowym
  • Suflet czekoladowy z lodami miętowymi
  • Strudel jabłkowy z sosem waniliowym i lodami cynamonowymi
  • Mus z białej czekolady z sosem miętowym

W cenie zestawu wliczono wodę niegazowaną z cytryną, soki 50% jabłkowy, pomarańczowy.

Z powyższego menu organizator wybiera dla grupy po jednej propozycji z każdego dania.
Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie przygotować menu wg. Państwa życzenia.
 
* do wyboru zupa i danie główne lub danie główne i deser

linia1